Letölthetõ anyagaim:
(Ha nem sikerülne a letöltés, sima FTP programmal próbáld meg a hivatkozott címet! [Netscape bug])

A programok egy része "sima" C program. Ezeknél az alapértelmezett karakter típus unsigned (Unix alatt a -funsigned-chars kapcsolóval lehet beállítani). Az accesslog programot a tar xfz accesslog.tgz paranccsal lehet kicsomagolni, és a könyvtárában kiadott make accesslog lefordítja. Ezután már csak a megfelelõ helyre kell másolni a futtatható file-t (vagy fordítás elõtt belenyúlni a Makefile-ba).

Univerzális szövegkonverter

(Aktív RC) szûrõ tervezõ/méretezõ program

Saját WWW-számláló naplózó, mindenféle konfigurálási lehetõséggel. Számmal, vagy szövegesen, magyarul, angolul, finnül, németül, velsziül és oroszul. Ezt láthattad a kezdõoldalon. (Ha érdekel, esetleg szívesen megírnád spanyolul, vagy más nyelven, írj nekem [dome <kukac> impulzus <pont> com]!)

CAD&D programcsomag a szerepjátékok kedvelõinek

B-fa kezelõ könyvtár C-ben. Sokkal jobb, mint a bináris fa, mert bizonyíthatóan ennek optimális az elrendezése keresés szempontjából. (Pl. a bináris fa elõzetesen rendezett adatok esetén lánccá fajul.)

DOS alá karakteres üzemmódú kiegészítõ függvények könyvtára. Többek között menükezelés.

Egyszerû, de nagyszerû WWW vendégkönyv program. A HTML <tag>-eket és &-jeleket átengedi, tehát formázott szöveg is beírható, de a "<!--"-vel kezdõ dolgokat (script, server side include, parancsfuttatás stb.) kigyomlálja.

A GIF Construction Set-tel készíthetõk átlátszó hátterû és animált GIF file-ok, amikbe viszont a shareware program beletesz egy hosszú szöveget. Ez a program ezt szedi ki.

Lapszámláló Hewlett-Packard LaserJet és egyéb, PCL nyelvet értõ nyomtatókhoz.

A Hewlett-Packard LaserJet és egyéb, PCL nyelvet értõ nyomtatók kezelését segítõ könyvtár.

lastmodified.hu WWW-s "utolsó módosítás" kiíró script, szövegesen, magyarul. De van angol verzió is.

Különálló, egymásból hivatkozott HTML file-okat fûz egybe ez a program. A beszúrás a hivatkozás helyére történik.

256-színû ZSoft PCX file-ok írását segítõ könyvtár.

playwav.asm 64K-nál kisebb WAV file-ok lejátszására szolgáló program. Állítható a hangerõ és a sebesség is. Mindössze 761 byte "hosszú".

playwav2.asm Ennek a programnak redukált változata, melyhez a WAV file-t hozzá lehet linkelni, így egy önlejátszó zene kapható.

playwav3.asm A fenti program további csökkentésével elõállt egy 124 byte-os WAV lejátszó.

Soros vonalat kezelõ, interruptos, normálisan pufferelt függvényeket tartalmazó könyvtár.

sio2.h ... és az ehhez tartozó header-file.

SVGA üzemmódokat is támogató grafikai függvények. Kb. 10-szer gyorsabbak a Borland BGI-grafikánál. Sajnos 640*480-as (256 szín) felbontásban egyelõre nem megy a kártyafüggetlen lapozás, így igazából csak 409 sor érhetõ el.A fentiekkel kapcsolatos véleményed az alábbi címre írhatod meg:

dome <kukac> impulzus <pont> com